martedì 24 aprile 2007

Elisan katkiskeitto

Elisan ihana katkiskeitto

1 dl hyvää oliiviöljyä (ainakin 1dl!)
3-4 valkosipulinkynttä
2 isoa sipulia
2 tlk italialaista luomu -tomaattimurskaa
1 tuore chili (tai tabascoa)
n. 3dl kuivahkoa valkoviiniä (esim.)
sitruunamehua (maun mukaan mutta runsaasti)
pippuria
suolaa

2 pussia (á200g) katkarapuja

Kuullota hienonnetut sipulit öljyssä (kattilassa.) Lisää tomaattimurska, silputtu chili, valkoviini ja mausteet. Anna kuplia n.20min.
Lisää katkaravut. Maistele ja tarkista vielä mausteet.

Tarjoa kuumana tuoreen vaalean leivän ja fetasalaatin kanssa. Nauti ohella loppu valkoviini.

EDIT: On muuten todella hyvää uudelleen lämmitettynäkin. Eikä katkiksetkaan oo menny sitkeäksi.

2 commenti:

Anonimo ha detto...

Nams, kuulostaa tosi herkulliselta!

veena ha detto...

onkin! aivan tosi ihanaa! :)