Keveä kanasalaatti
450g marinoituja kanasuikaleita
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 kurkku
1 pussi vihreitä papuja
1 tlk persikoita
1 prk kevyt kermaviiliä (0,2% rasvaa)
pastaa (vaikka Torinon kaura plus tai muu pienehkö simpukka.tms pasta)
sitruunamehua
soijaa
pippuria
(valkosipulia)
koristeluun tuoretta basilikaa
Paista kanasuikaleet hyvin. Sekoita ne ja paloitellut kirsikkatomaatit, pavut, persikat ja kurkku isossa salaattikulhossa. Keitä pasta kypsäksi (al dente) ja huuhtele kylmällä vedellä.
Lisää joukkoon kermaviili (halutessasi purista yksi valkosipulinkynsi kermaviiliin.) Sekoita pasta mukaan ja lisää mausteet. Anna maustua kylmässä tunti.
Koristele basilikalla. Sopii hyvin kesäruuaksi tai vaikka grillijuhliin.
martedì 24 aprile 2007
Iscriviti a:
Commenti sul post (Atom)
Nessun commento:
Posta un commento