martedì 24 aprile 2007

Elisan keveä kanasalaatti

Keveä kanasalaatti

450g marinoituja kanasuikaleita
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 kurkku
1 pussi vihreitä papuja
1 tlk persikoita
1 prk kevyt kermaviiliä (0,2% rasvaa)
pastaa (vaikka Torinon kaura plus tai muu pienehkö simpukka.tms pasta)
sitruunamehua
soijaa
pippuria
(valkosipulia)

koristeluun tuoretta basilikaa

Paista kanasuikaleet hyvin. Sekoita ne ja paloitellut kirsikkatomaatit, pavut, persikat ja kurkku isossa salaattikulhossa. Keitä pasta kypsäksi (al dente) ja huuhtele kylmällä vedellä.

Lisää joukkoon kermaviili (halutessasi purista yksi valkosipulinkynsi kermaviiliin.) Sekoita pasta mukaan ja lisää mausteet. Anna maustua kylmässä tunti.

Koristele basilikalla. Sopii hyvin kesäruuaksi tai vaikka grillijuhliin.

Nessun commento: