Vaihtelua vaikka perinteiseen tonnikala-makarooniin. Tässä ei muuta italialaista sitten olekkaan kuin se, että sain ainakin yhden järkytettyä kun kerroin mitä meinasin tehdä.. kelpasivat sitten syötäväksi kuitenkin :)
1 prk tonnikalaa öljyssä
1 kananmuna
2 - 3 rkl vehnäjauhoja
öljyä paistamiseen
maustamiseen esim. suolaa, pippuria, sitruunaa tai limeä, tilliä, silputtu sipuli/kevätsipuli.
Avaa tonnikalapurkki ja valutaenimmän öljyt pois.
Sekoita hiutaleet, kananmuna ja jauhot (+ mausteet)
Muotoile tahnasta haluamasi kokoisia pihvejä ja paista kauniin ruskeiksi.
Tarjoile muusin kanssa tai vaikka hampurilaispihvinä. Joku jugurttikastike tai chilimajoneesi.tms tekisi hyvää.
Iscriviti a:
Commenti sul post (Atom)
4 commenti:
herkullista!
Chilimajoneesi sopisi tosiaan varmaan erittäin hyvin noiden seuraksi.... antaisi sellaista potkua - taannoin itsekkin kokeilin yhtä tonnikalapihviohjetta ja huomasin, että muuten ihan jees - vaatii vain jotain pientä terävyyttä.... =)
Moi !
tässä sä oot !!!
sulla on monta blogia, mut lopussa löysin sun uusin!
Itse asun Tampereella, mutta kolme vuotta sitten (ennen kuin muutin Suomeen), mä en tiennyt miten paha tarina oli tulevaisuudessa mulle.
Niin kuin sä varmasti arvasit, mun tyttöystävä oli suomalainen.
Jos sä käyt kattomassa mitä mä kirjoitan mun blogissa (luulen että sulla on hyvä italialainen kielitaito), ehkä sä voit pistaa joku kommaa sinne, olisi todella kiva :)
no niin, liika mä kirjoitin. Moikka!
Its delicious.
Posta un commento