venerdì 4 maggio 2007

Saiturin pasta

Spaghettia (neljälle)

- 0.5dl oliiviöljyä
- 1 dl korppujauhoja
- 1-2 valkosipulinkynttä
- parmesaania (raastatettuna)
- suolaa
- tuoretta basilikaa hienonnettuna


Pannulle korppujauhot ja öljy. Purista siihen valkosipulia. Kääntele hyvällä lämmöllä. Mausta suolalla. Laske lämpö. Lisää mukaan reippaasti parmesaania ja basilikaa. Sekoita al denteksi-keitetty pasta mukaan pannuun. Tarjoile. (Chiliketsuppi käy tarjoiluun lisänä)



Kuvat ovat taas mitä ovat, mutta pasta ihanaa!
Italiassa totuin syömään paljon kevyemmillä sooseilla pastat. Oppi arvostamaan hyvän pastan ja juuston merkityksen. Laitan jossain vaiheessa listan suosikeistani.

Nessun commento: